1. Plata in Numerar:

Plata cu numerar se efectueaza integral in lei la ridicarea produselor de la sediul Prometall.ro. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

2. Ordin de Plata:

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face prin ordin de plata inainte de livrarea. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti prin email sau fax, o copie dupa dovada platii pentru a finaliza cat mai repede comanda dumneavoasta.

Pentru produsele care se livreaza pe baza de comanda se poate solicita un avans de cel putin 50% din valoarea produsului in cazul in care acestea nu sunt disponibile in stoc. Dupa confirmarea telefonica a comenzii se va emite o factura de avans si contractul de vanzare-cumparare. Vanzatorul va considera comanda lansata in momentul in care clientul va face plata conform facturii de avans primita. 

Instrucţiuni pentru transfer bancar

FRAMEWORKS SRL
CUI: RO17523870, Reg. Com.J40/7764/2005, Bucuresti
Banca Transilvania - Sucursala Unirii
Cont IBAN: RO26BTRLRONCRT0503267102
---
Plata se face in baza facturii proforma emise de catre FRAMEWORKS SRL, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Plata se va face in maxim 3 zile de la plasarea comenzii. In caz contrar comanda va fi automat anulata. In momentul efectuarii plati va rugam sa ne trimiteti dovada acesteia pe adresa de mail sales@frameworks.ro.

Comanda va fi livrată doar după confirmarea plății.